YAZ tatillerini 15 yıldır Alanya'da geçiren Hollandalı Vlottes çifti, Utrecht Turizm Fuarı'nda Alanya standını ziyaret etti.

Hollandalı 65 yaşındaki Ingmar Vlottes ve eşi 64 yaşındaki Anne Vlottes, 14-19 Ocak tarihlerinde Hollanda'da düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı'nı ziyaret ederek Alanya standındaki görevlilere 'Alanya aşığı' olduklarını söyledi. Tatillerini 15 yıldır Alanya'da geçirdiklerini belirten Vlottes çifti, Gazipaşa Havalimanı'nın uluslararası uçuşlara açılmasıyla birlikte Alanya'ya daha sık tatile geleceklerini belirtti.

ALANYA HAYATIMIZIN PARÇASI

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) görevlileriyle sohbet eden Ingmar Vlottes, "15 senedir yılda en az bir kez Alanya'ya giderek otellerde kalıyoruz. Alanya artık hayatımızın bir parçası oldu. Alanya'nın Hollanda'daki temsilcileri gibi olduk. O şehri ve insanlarını çok seviyoruz. Bizler Alanya aşığıyız" dedi.

GAZİPAŞA AVANTAJ SAĞLADI

Alanya'ya 25 dakika uzaklıktaki Gazipaşa Havalimanı'nda yaşanan gelişmeleri de sevinçle karşıladıklarını dile getiren Vlottes, "Daha önce Antalya Havalimanı üzerinden otel servisleriyle 4-5 saatte Alanya'ya gidebiliyorduk. Antalya Havalimanı'ndan Alanya istikametine doğru yola çıkan servisler Alanya'ya gidinceye kadar birçok otele uğruyordu. Zaten 2 buçuk saat süren yol daha da uzayarak bitmek bilmiyordu. Gazipaşa Havalimanı bizler için büyük avantaj sağladı." diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)