ŞANLIURFA'nın Hilvan İlçesi'nde, 7 çift düzenlenen toplu nikah töreniyle dünyaevine girdi.
Hilvan Belediyesi ile kardeş belediye olan İstanbul Bağcılar Belediyesi işbirliğinde evlenecek 7 çifte toplu nikah töreni düzenledi. Törene Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Nikah töreninde şahitlik yapan Çağırıcı ve Bayık, çiftlere en az 3 çocuk yapmaları tavsiyesinde bulundu.
Toplu nikah töreninde konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Hilvan Belediye Başkanımızla birlikte Hilvan'a güzel bir eser kazandırdık. Kardeşlik adına hayırlara vesile olsun. Aynı zamanda bugün mutlu beraberliklerin yaşanacağı ve geleneksel hale getirdiğimiz yüklü masraftan dolayı evlenemeyen gençlerimize beyaz eşya yardımında bulunarak evlenebilmelerine vesile olduk. Allah bu birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın" dedi.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise, "Evlenecek 7 çiftimize büyük katkıda bulunup, yuva kurmalarına vesile olan kardeş belediye başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Nikahı kıyılan 7 çifte çeyrek altın, buzdolabı, çamaşır makinesi, elektrikli fırın ile halı hediye edildi.