BURSA Halkla İlişkiler Derneği'nin 2013 yılında başlattığı ve kurumları halkla ilişkiler çalışmaları yapmaya özendirmenin yanı sıra, mesleğin imajını ve itibarını geliştirmek adına kısa adı "HİÇ" olan Halkla İlişkiler Çalışmaları Ödülleri'nin ikincisi için çalışmalara start verildi.  Sümbüllü Bahçe Konağı'nda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Serdar Ömeroğulları, geçen yıl ilkini gerçekleştirdikleri HİÇ Ödülleri'ne gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldıklarını belirterek bu yıl çıtayı daha da yükseltmeye çalışacaklarını söyledi.



Ömeroğulları, geçen yıl 12 kurum ve kuruluşun 18 proje ile başvuruda bulunduğu HİÇ Ödülleri'nde 6 kategoride toplam 8 kurum ve 2 PR ajansının ödüle layık bulunduğunu anımsatarak, "Geçen yıl ödül sürecine gösterilen teveccüh bizi bu yıl da dahil olmak üzere önümüzdeki yıllar için cesaretlendirdi. HİÇ Ödülleri, yarattığı ironi ile de hafızalarda yer etti" dedi.



HİÇ Ödülleri'ni birkaç yıl içerisinde Anadolu'ya açmayı hedeflediklerini de söyleyen Ömeroğulları, bu organizasyonun önümüzdeki dönemlerde kentin iletişim merkezi olması adına da faydalar sağlayacağına inandıklarını sözlerine ekledi.



Yarışmaya başvuran projeler, Bursa ve Bursa dışından oluşan 7 kişilik profesyonel bir jüri tarafından, tarafsız olarak değerlendirilecektir.



Son başvuru tarihi 25 Nisan 2014 olan HİÇ Ödülleri, 29 Mayıs 2014 tarihinde sahiplerini bulacak.