Ergün TOS/ FETHİYE(Muğla), () - MUĞLA Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksekokulu'nda öğrenimini tamamlayan 103 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Kız öğrencileri geride bırakan Zafer Çıkat, okulu birincilikle bitirdi.
Fethiye'nin Karaçulha Mahallesi'ndeki Fethiye Sağlık Yüksekokulu'ndan mezun olan 103 öğrenci, okul yönetimi ve ailelerinin katıldığı törende mezuniyet sevinci yaşadı. 2005 yılından bu yana 539 mezun veren okuldaki törene, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören, dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesiyle başladı.
Kız öğrencileri geride bırakarak hemşirelik okulu birincilikle bitiren Zafer Çıkat, plaketini Rektör Mansur Harmandar'ın elinden aldı. 2005 yılından bu yana okulu birincilikle bitiren 3'üncü erkek öğrenci olan Çıkat, yaş kütüğüne dönem plaketini alkışlar arasında çaktı. Törende, okul 2'ncisi Elif Meriç ve 3'üncüsü Nevruz Bizim'e de plaket verildi. Hemşirelik yemininin edildiği tören, öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.
ÖĞRENCİLERİN GÖZYAŞLARI
Törenin bitimiyle birlikte mezun öğrenciler, gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşlarına ve ailelerine sarılarak ağlayan öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi. Törenin ardından okul bahçesinde yerel sanatçı Mustafa Selçukoğlu konser verdi. Öğrenciler konserde doyasıya eğlendi.

ET(SU/AAA) (FOTOĞRAFLI)