SİVAS Devlet Hastanesi Halkla İlişkiler biriminin çalışmasıyla hastane personelinden oluşturulan Türk halk müziği korosu 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle hastanede görev yapan hemşirelere yönelik konser verdi. 
Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında aralarında doktor ve hemşirelerin de bulunduğu 10 kişilik Türk Halk Müziği korosu Sivas Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda konser verdi. Konseri izlemeye gelen hemşireler doyasıya eğlendi.
Konferans salonunda verilen konseri Sivas Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İbrahim Ethem Özsoy, Tıbbi Hizmetler Başkanı Adil Kaya, Sivas Devlet Hastanesi yöneticisi Mehmet Arpacık, hastane başhekimi Davut Vecdi Ersöz ile birlikte çok sayıda sağlık çalışanı izledi. Hastane yöneticisi Mehmet Arpacık, şöyle dedi:
"Bildiğiniz gibi sağlık çalışanları çok özverili çoğu zaman kendilerine ihmal ederek yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Biz de Sivas Devlet Hastanesi olarak hastane çalışanlarımızdan bir Türk halk müziği topluluğu oluşturduk. Hemşireler haftası dolayısıyla hastane çalışanlarımıza konser vermeyi planladık. 12 Mayıs Dünya Hemşireler gününde hemşirelerimizin kısa bir süre de olsa eğlenmelerini sağlamak, streslerini atmalarına vesile olmak istedik."

HY(EA/İD) (FOTOĞRAFLI)