DÜNYANIN dört bir yanında yaklaşık 1.5 milyonu aşan üyesiyle en büyük motosiklet grubu olan Harley Sahipleri Grubu'nun (HOG) Antalya Şubesi, yaz sezonunu Alanya turuyla noktaladı.
Antalyalı işadamlarının girişimiyle kurulan ve 'Harley Davidson' tutkunlarını bir araya getiren grup üyeleri, pazar günü Alanya'ya geldi. 16 motosikletle ilçeye gelen grup üyeleri, önce Alanya Kalesi'ni gezdi. Harley Davidson tutkunları daha sonra Alanya Belediye Başkanı Ak Parti'li Hasan Sipahioğlu'nun daveti üzerine Harbour Restoran'da düzenlenen öğle yemeğine katıldı. HOG Antalya Şubesi Başkanı Talip Küner, yemekte Başkan Sipahioğlu'na deri yelek hediye etti. Motosiklet tutkunları ve Sipahioğlu, daha sonra Kızılkule meydanında iskele manzaralı fotoğraf çektirdi. Bu sırada vatandaşlar da grup üyelerine ilgi gösterdi.
SON ZİYARET ALANYA'YA
HOG Antalya Başkanı Talip Küner, yaz sezonunu kapatmadan önce son ziyaretlerini Alanya'ya yaptıklarını söyledi. Alanya'da motora büyük ilgi olduğunu belirten Küner, "Gelmişken belediye başkanımızı da ziyaret etmek istedik. Gelecek yıl Alanya'ya 50 motosikletle geleceğiz" diye konuştu.
150 EURO TAKSİTLE HARLEY
Harley Davidson Antalya Mağazası'nın sahibi Hüseyin Acarlıoğlu ise 2014 yılında Harley Davidson'da birçok yeniliğe gidildiğini söyledi. Harley Davidson sahibi olmak isteyenlerin yaklaşık 8 bin ile 90 bin Euro bütçe ayırması gerektiğini vurgulayan Hüseyin Acarlıoğlu, "Artık aylık 150- 200 Euro taksitle Harley Davidson sahibi olmak mümkün" dedi.