SİVAS'ta oturan 49 yaşındaki Süleyman Şahin, çalıştığı kurumun düzenlediği halı saha turnuvasının ilk maçında sahada kalp krizi geçirerek öldü.
Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayii A.Ş. (TÜDEMSAŞ) Kalite Kontrol Şube Müdürlüğü'nde çalışan evli ve 3 çocuk babası Süleyman Şahin, Sivas Demiryol İş Sendikası'nın kurumlar arası düzenlediği halı saha futbol turnuvasına Kontrol Şube takımı oyuncusu olarak katıldı. 10 takımın mücadele edeceği turnuvanın ilk karşılaşması dün akşam saatlerinde kentteki bir halı sahada Kalite Kontrol Şubesi ile Beton Traves takımları arasında oynandı. Karşılaşmanın 20'nci dakikası oynanırken Süleyman Şahin yere yığıldı. Şahin'e ilk müdahale saha içinde bulunan arkadaşları tarafından yapıldı. Daha sonra ambulans çağrıldı. Ambulans ile Sivas Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şahin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Süleyman Şahin'in kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. 
Şahin'in cenazesi bugün öğleleyin Ulu Camii'de kılınan cenaze namazı ardından Yukarı Tekke Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. Süleyman Şahin'in geçmişte Sivas Demirspor'da profesyonel olarak futbol oynadığı ifade edildi. Zaralılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanlığını yürüten Şahin'in aynı zamanda Yüceyurtspor Kulübünün de fahri başkanı olduğu kaydedildi.
  FOTOĞRAFLI