Özkan ARSLAN/İSTANBUL,() TÜRKİYE’de İsviçre Ticaret Odası Derneği'nin, "Yaza Merhaba"  partisi, Halas Yatı’nda İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.
İsviçre ile Türkiye arasında ticari köprü ve iletişim merkezi olarak çalışmalarına devam eden İsviçre Ticaret Odası’nın düzenlendiği parti, dünyaca ünlü saat markası IWC Schaffhausen’ın sponsorluğunda gerçekleştirildi. Ev sahipliğini İsviçre Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Taşkent’in üstlendiği davete, İsviçre'nin İstanbul Başkonsolosu Monica Schmutz Kırgöz, IWC Türkiye ve İsrail Müdürü Aylin Aydın'ın yanı sıra iş dünyasından birçok isim katıldı.
IWC Türkiye ve İsrail Müdürü Aylin Aydın, organizasyonun amacının bir araya gelip ‘yaza merhaba’ demek olduğunu belirterek, “İsviçre Ticaret Odası'nın organize ettiği IWC Schaffhausen saatlerinin sponsor olduğu bir akşamdayız. Asıl amacımız burada hem 'yaza merhaba' demek hem de bütün arkadaşlarımızı buraya toplamaktı. Bir anlamda da IWC Schaffhausen’ın bu yıl yenilenen serisi Aquatimer saatlerimizi de bütün arkadaşlarımıza tanıtmak, hem sosyal sorumluluk tarafını hem de mekanik ve özelliğini anlatmak istedik” dedi.
Halas Yatı’nın 100 yıllık tarihi atmosferinde İstanbul Quartet grubunun müzikleri eşliğinde gerçekleşen kokteyl ve yemeğin ardından İstinye’den İstanbul Boğazı’na açılan davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. IWC Schaffhausen’ın bu yıl yenilenen serisi Aquatimer’ı da inceleme fırsatı bulan konuklar arasından bir kişi, online bir oyunla Aquatimer model bir saat kazanma şansı yakaladı.

(FOTOĞRAF)
 
...//KUTU//...

IWC, DENİZ KORUMA ALANLARINDAKİ ÇALIŞMALARI DESTEKLİYOR

Farklı konularda sosyal sorumluluk projeleri yapan IWC, Aquatimer serisi için, sayısız çeşitlilikte, olağan dışı sualtı ve su üstü canlısına ev sahipliği yapan büyüleyici Galapagos Adaları’nın doğal güzelliğinin korunması konusunda Charles Darwin Vakfı’nın çalışmalarını destekliyor. IWC, Aquatimer Serisi’nin ilham aldığı denizlere olan hayranlığını Cousteau Vakfı’nı destekleyerek de sürdürüyor. 2004 yılından beri, Cousteau Vakfı’nın ortağı ve deniz koruma alanlarındaki çalışmalarında organizasyonu destekleyen IWC, her Aquatimer Chronograph Edition “Expedition Jacques-Yves Cousteau” saatinin satış gelirinin bir bölümünü Cousteau Vakfı’na bağışlıyor.