Cafer ZENGİN/ KAYSERİ, () - MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Twitter’ın kapatılması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Başbakan ve AKP’lilerden özür diliyorum. Hep büyük usta diyorlardı da inanmıyordum. Elhak doğruymuş. Başbakan Saddam’ın, Kaddafi’nin, Esad’ın önderi ve büyük ustasıymış" dedi.
Twitter’ın yasaklanmasının ardından yaşanan tartışmalara bir başka sosyal paylaşım sitesi olan Facebook üzerinden katılan ve düşüncelerini takipçileri ile paylaşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, hesabına, "Başbakan ve AKP’lilerden özür diliyorum. Hep büyük usta diyorlardı da inanmıyordum. Elhak doğruymuş. Başbakan Saddam’ın, Kaddafi’nin, Esad’ın önderi ve büyük ustasıymış" dedi.
BAŞBAKANI KORKU SARMIŞTIR
Halaçoğlu, ayrıca Facebook hesabından şu ifadeleri kullandı: "Twitter’ın kapatılması Türkiye'de yepyeni bir döneminin başlangıcıdır. Çıkması muhtemel bir takım haberlerin önüne geçmek için hiçbir demokratik ülkede olmayacak bu operasyon, aslında çıkacak haberlerin de doğruluğunu ispatlamaktadır. Açıkçası konu ciddidir ve Başbakanı korku sarmıştır. Bu durumda diğer sosyal medya sunucuları da en kısa zamanda kapatılacaktır. AKP battıkça batmaktadır."

CZ (OE/RT) (FOTOĞRAFLI)