Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Borsa İstanbul tarafından 'Sermaye Piyasası ve Borsa' konulu panel düzenlendi.
Hakkari Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen panel, ilk gün üniversitesi öğrencilerine, ikinci gün ise üniversitenin akademik ve idari personellerine yönelik yapıldı. Hakkari Üniversitesi Genel Sekreteri Senar Hatim, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Battal Aslan, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Çermik, İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya, üniversitenin öğretim üyeleri, akademisyenler, idari personeller, özel sektör ve kamu çalışanlarının katıldığı panelde Borsa İstanbul'da görevli Dr. Taşkın Subaşı ve Uzman Kemal Yavuz; piyasalar, kariyer imkanları ve borsa ile ilgili sunumlar yaptı.
Panel, soru cevap bölümünün ardından son buldu. Panelin sonun da konuşmacılara Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Battal Aslan ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Mercan, Hakkari Üniversitesi'nin logosunun işlendiği kilim ve Şemdinli balı hediye etti. 

BD(FE/AK) (FOTOĞRAFLI)