Osman URAS/ BODRUM,(Muğla),() - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, sahne alan ünlü sanatçı Hakan Altun "İnşallah Gazze'de katliam biter" diyerek dünya için barış diledi.
Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gün akşamı bir gece kulübünde konser veren Hakan Altun sahne öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ramazan Ayı'nın güzel geçtiğini ve dinlendiğini söyleyen Altun, bayramda sahne almaya başladığını söyledi. Kimseyle küs olmadığını için çok mutlu olduğunu ve insanlarla barışık olduğunu belirten Altun, savaşların bittiği, barışın olduğu bir dünya diledi. "İnşallah dünyadaki savaşlar, özellikle Gazze'deki katliam biter" diyen Altun, şunları söyledi: "Gazze'de ki bir savaş değil, sadece katliam olduğunu düşünüyorum. Bu karşılıksız bir dövüştür. İnşallah bütün savaşların bittiği, barışların geldiği dünyada yaşarız ve sürekli bayramlarımızı canı gönülden kutlarız. Komşuda yanan ateş bizimde yüreğimize düşer."
Evlilikle ilgili soruda terleyen Altun "Allah'a şükür evlilik işlerim yolunda. Hayırlısı ise olur" ifadelerini kullandı. Konserinde iki saat sahnede kalan Altun'a dinleyenlerde eşlik etti. Altun, sahne performansıyla beğeni topladı.

FOTOĞRAFLI