KÜTAHYA Simavlı görme engelli gazeteci yazar 38 yaşındaki Güngör Avcıoğlu, Düzce'deki Melen Çayı'nda düzenlenen raftinge katıldı. Engellilerin birçok işi yapabileceğini ispatlamak için katıldığı rafting turunda görmeden yaşadığı heyacanı ve yükselen adrenalini ömrü boyunca unutamayacağını söyleyen Avcıoğlu, "Görmeden yaşamak bambaşka bir şey" dedi.
Kütahya'da elektrik malzemeleri satışı yapan Paşaoğlu firmasının destekleriyle katıldığı raftingde görmeden yaşadığı heyecanı aynı gün bölgede tesadüfen çekim yapan bir televizyon ekibine de anlatan görme engelli gazeteci- yazar Güngör Avcıoğlu, "Rafting yapmak benim çocukluğumdan bu yana hayallerimi süsleyen bir özlemdi, Bu hayalim Paşaoğlu Elektrik firmasının meslektaşları arasında motivasyonu artarmak maksadıyla düzenlediği tur sayesinde Melen Çayı'nda gerçekleşti. İki saat süren heyecanımı ve yükselen adrenelimi anlatacak kelimeler bulamıyorum. Çok mutluyum" diye konuştu.
Raftingi düzenleyen Kütahya Paşaoğlu firmasının İşletme Müdürü Adem Kızılkaya, "Avcıoğlu kardeşimizi önceden ikaz ettik. Ancak görme engelli kardeşimiz, engellilerin her şeyi başarabileciğini ispatlamak için turumuza katılmakta ısrar etti. Biz de kendisini kırmadık. Hayalleri gerçek oldu. Melen Çayı'nın azgın sularında tam 2 saat süren rafting turumuzu sağ salim hatasız kazasız tamamladık" dedi.
Avcıoğlu, teleskopik gözlükle çok az görebiliyor.

FOTOĞRAFLI