İSTANBUL'da bugün yaşama veda eden Murat Göğebakan'ın ölümü, en son konser verdiği Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'ndeki hayranlarını da yasa boğdu.
Şarkıcı Murat Göğebakan'ın tedavi gördüğü hastanede bu sabah ölümü, en son sahneye çıktığı Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki hayranları ile kendisini konsere davet eden Belediye Başkanı AK Parti’li Sadi Kurtulan'ı da üzüntüye boğdu. Göğebakan’ın 17 Haziran günü, Uğur Böcekleri Festivali kapsamında, Adnan Menderes Meydanı'nda yaklaşık 1.5 saat süren konser verdiğini hatırlatan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, "Sanki öleceği içine doğmuştu. Biz ona hediyeler verdik, o ise bizden helallik istedi. Kendisi her konuşmasında, sanatçıların görevinin insanlığa hizmet etmek olduğunu söylüyordu. Hatta hayatta en güzel şeyin, ilkeli ve ahlaklı yaşamak olduğunu söylüyordu" dedi.
Murat Göğebakan'ın konserinde 1.5 saat sahnede kaldığını söyleyen Sadi Kurtulan, sanatçının makam odasında dinlenirken, oturduğu sandalyenin kırılması sonrası kısa süreli panik olduğunu ekledi.

FOTOĞRAFLI