Teoman ERİŞ/ ALANYA (Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde motosiklet sporcusu 17 yaşındaki Toprak Razgatlıoğlu, Almanya'da düzenlenen Red Bull MotoGP Rookies Cup'ta elde ettiği birincilik kupasını, Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel'e hediye etti.
Almanya'daki Sachsenring pistinde kariyerinin ilk Red Bull MotoGP Rookies Cup birinciliğini alan Toprak Razgatlıoğlu, 13 Temmuz Pazar günü yapılan 2'nci yarışta da 3'üncü oldu ve topladığı puanlarla genel klasmanda 4'üncülüğe yükselerek şampiyonluk tırmanışını sürdürdü.
BAŞKAN, ALTIN HEDİYE ETTİ
Genç sporcu Toprak Razgatlıoğlu, motosiklet şovmeni babası 'Tek teker' lakaplı Arif Razgatlıoğlu ve Alanya Motospor Kulübü Başkanı Uğur Uzun ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti. Toprak Razgatlıoğlu, kendisine verdiği destekten dolayı birincilik kupasını Başkan Yücel'e verdi. Başkan Yücel de genç sporcuya başarısından dolayı altın hediye etti.
İDOLÜ KENAN SOFUOĞLU
Türkiye'yi başarıyla temsil eden Toprak Razgatlıoğlu, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu örnek aldığını ve MotoGP yarışlarında başarılı olmak için tüm gücünü ortaya koyacağını söyledi. Yarışın güzel geçeceğine inanarak Almanya'ya gittiğini belirten Razgatlıoğlu, "İlk gün yarışında önde giden sporcu düşünce bir anda birinci oldum. Son 2 tura girdiğimizde heyecandan ayaklarım titredi. Türk bayrağını göklere çekerek İstiklal Marşımızı okuttuğum için çok mutlu oldum" dedi.

FOTOĞRAFLI