İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU
Aydın Koçarlı İlçesi’ne bağlı Boğaziçi Köyü’nde 28 yaşındaki Keziban Gemici’yi başından tabancayla yaralayıp kaçan 45 yaşındaki Bekir C.,  olaydan 5 saat sonra Aydın-İzmir Otoyolu girişinde, otomobilinde başında vurulmuş olarak bulundu. Silah sesini duyanların haber vermesi üzerine gelen polislerin kanlar içinde bulunan Bekir C., ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen şüpheli Bekir C.’nin kızına bir mektup bıraktıktan sonra, Gemici’yi yaraladığı tabancayı bu defa kendi başına dayayıp, intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Bekir C.’nin kızına bıraktığı mektupta, şu ifadeler yer aldı:
“Sevgili kızım seni çok seviyorum. İnşallah benim dediklerimi unutmaz, hayatında başarılı olursun. Bu hayat çok acımasız. Kendini kimseye ezdirme. Ezdirmemen için başarılı olman lazım. Kusura bakma bu hayatta seni tek başına bırakıyorum. Beni affet. Ama eminim ki sana Bekir (kendisiyle aynı adı taşıyan bir yakını) ağabeyin veya Gökhan ağabeyin sahip çıkacaklardır. Onların sözünden çıkma, onların başını yere eğme. İnan seni çok seviyorum. Böyle olmasını ben de istemezdim. Ama yapacak bir şey yok buraya kadarmış. Güvendiğim sevdiğim insanlar hep benim arkamdan iş çevirdi. Bunlar beni gerçekten çok yıktı. Yaşama sevincimi yitirdim. Bu hayattan hiçbir beklentim kalmadı. Dediklerimi sakın unutma."

C.U(AÖ/ESM) (FOTOĞRAFLI)