KONYA'da bugün düğünleri olan 25 yaşındaki Şeyma Gül ve aynı yaştaki Mustafa Gül, gelin ve damatlıklarıyla sandık başına giderek oy kullandı.
Tüm yurtta olduğu Konya'da seçmenler sabahın erken saatlerinde sandık başına giderek Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullandı.
Bugün oy kullananlar arasında düğünü olan fırıncıl Mustafa Gül ve bir markette çalışan Şeyma Gül, çifti de vardı. Gelin arabasıyla oy kullanacakları Muhittin Güzel Kılıç Lisesi'ne gelen Gül çifti, daha önce nikah yapıp adreslerini taşıdıkları için ikisi de 1107’nolu sandıkta oylarını kullandı.
Vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için gelin ve damatlıklarıyla sandık başına geldiklerini ifade eden Mustafa Gül, "Bu mutlu günümüzde vatandaşlık görevimizi yerine getirmek istedi. Geldik ve oyumuzu kullandık. Düğünümüze devam edeceğiz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan için buradayız. İnşallah akşam Başbakanımızla birlikte çifte bayram yaşarız" dedi.
Oy kullanmanın eşinin fikri olduğunu belirten gelin Şeyma Gül de, "Düğün için çok önceden tarih almıştık ama seçimler bugüne denk geldi. Böyle bir değişiklik yapalım istedik. Akşam sonuçlardan sonra çifte mutlu olacağız. Vatani görevimiz sonuçta. Milliyetçi duygularımız. Buradayız" diye konuştu. Gelin ve damat oy kullanma işleminin ardından gelin arabasına binip, düğün salonunun yolunu tuttu.

FOTOĞRAFLI