GAZİANTEP'te, dar gelirlilere yönelik merkez Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Mavikent Konutları'ndaki bin dairenin anahtarları, düzenlenen törenle ailelere teslim edildi.
Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli ailelere yönelik yaptırdığı bin ailenin ev sahibi olacağı Mavikent Konutları'nın anahtar teslim töreni Şahinbey Spor Salonu'nda yapıldı. Törene Vali Vekili Mustafa Canarslan, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Törenin açılışında konuşan Başkan Tahmazoğlu, bugüne kadar 20 bin konut yaptırdıklarını ve yeniden başkanlığa seçilmesi durumunda hedeflerinin 50 bin konut olacağını söyledi. Tahmazoğlu'nun ardından sahneye çıkan Fatma Şahin ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı döneminde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmasıyla ilgili yaptıkları çalışmaları hatırlattı.
Konuşmaların ardından ismi okunun aileler, sahneye çıkarak evlerinin anahtarlarını Fatma Şahin ve Mehmet Tahmazoğlu'ndan oldu. Anahtarlarını teslim alan aileler, ev sahibi olmalarında emeği geçenlere teşekkür etti.

AHÇ(HK/SS) (FOTOĞRAFLI)