Süleyman KAYA/İSTANBUL,(DH) CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Güngören’deki bir işyerini ziyaret etti. Esnafın sorunları dinleyen Mustafa Saragül, işçilerle tokalaştı. Mustafa Sarıgül’ü gören Gana'lı bir grup işçi müzik eşliğinde dans etti.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Güngören’deki bir işyerinin yetkililerini ziyaret etti. Burada bir süre yöneticilerle basına kapalı olarak görüşen Sarıgül, daha sonra çevredeki işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla sohbet, sorunlarını dinledi. Mustafa Sarıgül, etrafında toplananlara hitap ederek, "Başı kapalı olan kardeşimiz de, başı açık olan kardeşlerimiz de bizim olacak. Sizlerin haklarınızı, hukuklarınızı en güzel şekilde koruyacağım. Ama AK Parti’ye oy vermiş yurttaşlarımın da haklarını koruyacağım" diye konuştu.

“ALLAH KİMSEYİ YERİNDEN ETMESİN”

Emniyetteki görev değişikliklerini eleştiren Mustafa Sarıgül, "Bu yağmurda, karda, kışta Allah kimseyi yerinden etmesin. Düşünün; emniyette devlet memurusunuz, bir soruşturma yapıyorsunuz, bir akşam geliyorsunuz ki 700 tane polisin tayinleri çıktı. Senin emniyetin, benim emniyetim olmaz. Polis, hepimizin polisidir. Özellikle emniyette tayinlerin yapılmasını şu karda, kışta doğru olmadığını düşünüyorum. Senin savcın, benim savcım olmaz. Adalet herkese lazımdır. Biz seçim esnasında kötüleme, karalama yapmadan sinkaflı konuşmalardan uzak durarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

SARIGÜL’Ü GÖRMEYE BAŞLAYINCA OYNAMAYA BAŞLADILAR

Ziyaret sırasında Mustafa Sarıgül’ü gören Ganal'lı oldukları öğrenilen bir grup işçi işyeri önünde oynamaya başladı. Seçim otobüsünden çalınan müzik eşliğinde oynayan işçiler renkli görüntüler oluşturdu. Sarıgül, oynayan işçilerin yanına gelip buradakilerle tek tek tokalaştı.