Faik KAPTAN/İSTANBUL,() Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapacağı ilk etap kamp çalışması için bugün THY’den kiralanan özel bir uçakla saat 12.25’de İstanbul’dan Avusturya'nın Salzbourg kentine gitti. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Prandelli de takım ile birlikte Avusturya’ya gitti. Bu arada Prandelli havalimanındaki tüm işlemleri kendisi yaptı, valizini kendisi taşıdı.
Daha önce kamp çalışması için 11 Temmuz Cuma günü Avusturya'ya gitmesi planlanan Galatasaray, yapılan program değişikliği sonrası bu ülkeye bugün hareket etti. Sarı-Kırmızılılar’ın, yeni sezon kampı için, doğal güzellikleriyle ünlü ve hava koşulları nedeniyle birçok takımın tercih ettiği Windischgarsten bölgesinde yapacağı bildirildi.
Kamp süresince Avusturya 3. Ligi ekiplerinden Vorwarts Steyr ile tarihi daha sonra netleştirilecek hazırlık maçında karşı karşıya gelecek Sarı-Kırmızılı takım, 23 Temmuz Çarşamba günü de Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda Avusturya'nın Rapid Wien ekibiyle hazırlık maçı oynayacak.
Galatasaray, 10 günlük Avusturya kampını 24 Temmuz Perşembe günü tamamlayarak İstanbul'a dönecek.