Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), () - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, Finlandiya Ankara Büyükelçisi Nina Vaskunlahti, merkezi ülkesinin Helsinki kentinde bulunan uluslararası kahve zinciri Robert's Coffee'nin ilçedeki şubesinin açılışını yaptı. Büyükelçi Vaskunlahti, "Türk insanı gibi kahvelerimiz de çok güzel. Türkiye'nin en güzel turizm şehrine böyle bir firmayı kazandıran işletmecilere teşekkür eder, başarılar dilerim" dedi.
Kemal Elgin Bulvarı'nda bulunan Blue Port isimli alışveriş merkezi içinde hizmete giren uluslararası kahve zinciri Robert's Coffee'nin ilçedeki şubesinin açılışına Finlandiya Ankara Büyükelçisi Nina Vaskunlahti, Robert's Coffee Türkiye Genel Müdürü İzzet Günaydın, kamu kuruluş daire müdürleri, belediye meclis üyesi CHP'li Acar Ünlü, Marmaris Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, oda, sivil toplum ve dernek başkanları, çok sayıda turizmci ve işadamı katıldı. Şubenin işadamı Nadir Ersöz, Çetin Ergin, Mehmet Bayer ve Osman Uzun ortaklığında açıldığı belirtildi.
Açılış öncesi konuşmasını yapan Ersöz, "Dünya'nın İncisi kabul edilen Marmaris'e kurumsal firmaları kazandırmak bizim için onurdur. İlçemizin kaliteli ve marka işletmelerinin artmasında herkesin elini taşın altına koymalıdır. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederim" dedi. Türkiye ve Türk insanını çok sevdiğini dile getiren açılışı Finlandiya Ankara Büyükelçisi Nina Vaskunlahti, "Marmaris, doğal dokusu, yeşil ve mavisiyle mükemmel bir turizm şehri. Türkiye'nin en güzel turizm cennetinde marka işletmelerin açılması sevindirdi. Türk insanı gibi kahvelerimizde çok güzel, herkesi kahve içmeye bekliyoruz" dedi. Kurdele kesme töreni sonrası Robert's Coffee Türkiye Genel Müdürü İzzet Günaydın, Büyükelçi Vaskunlahti'yi işletmelerini gezdirerek ürünler hakkında bilgi verdi. Firma, Marmaris Filarmoni Derneği Oda Orkestrası'nın klasik müzikleri eşliğinde davetlilere çeşitli kahve türlerini ikram etti.

FOTOĞRAFLI