Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, () - DENİZLİSPOR'da 1996 ve 2000 yılları arasında forma giyen eski futbolcu Ali Işık, 13 yıl önce kucağında 1 yaşındaki kız bebekle terkedip gittiği, 6 yıl önce mahkeme kararıyla boşandığı eşi Demet Kaçar'la Denizli'de düzenlenen nikah töreniyle yeniden evlendi.
Yaşadığı Almanya'da yıllardır özlemini çektiği kızının fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta gören ve eşiyle tekrar telefonla görüşmeye başlayan Ali Işık, yeniden nikah masasına oturup hayatında yeni bir başlangıç yaptı. Ali ve Demet Işık, 13 yaşındaki kızları Sevgi'yi birlikte öperek mutluluk pozu verdi.
Almanya'da yetişen, 1996 yılında Gençlerbirliği'nden Denizlispor'a transfer olan, 1996-2000 yılları arasında bir sezon hariç Denizlispor'da oynayan Ali Işık, 2000 yılında Denizli'de Demet Kaçar'la evlendi. Çiftin evliliklerinden 'Sevgi' adını verdikleri kız çocukları dünyaya geldi. Denizlispor'dan Konyaspor'a transfer olan Ali Işık, burada başarılı olamayıp, evliliğinde de sorunlar yaşayınca, eşi ve henüz minik bir bebek olan kızını terkedip Almanya'ya yerleşti. Eşi Dilek Işık'ın açtığı boşanma davası, Ali Işık'a ulaşılamayınca 2007 yılında sonuçlandı. Mahkeme Ali Işık'ın gıyabında boşanma kararı verdi.
KIZLARIYLA MUTLULUK POZU VERDİLER
Almanya'nın Stuttgart kentinde yaşayan Işık, 3 yıl önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bugün 13 yaşında olan kızının fotoğraflarını gördü. Işık, daha sonra kızı ve eski eşi Demet'i telefonla arayarak uzun yıllar sonra tekrar görüşmeye başladı. Eski aşıklar telefon görüşmelerinin ardından yüzyüze de görüşmeye başladı. Işık, bu yıl Denizli'ye gelerek kızını ve eski eşini yıllar sonra yeniden gördü. Görüşmeye devam eden çift, yeniden evlenme kararı aldı. Bugün 44 yaşında olan Ali Işık, eski eşi 38 yaşındaki Demet Kaçar ile Denizli, İncilipınar Düğün Salonu'nda yapılan nikah töreniyle yeniden evlendi. Işık ve Kaçar, nikah salonuna 13 yaşındaki kızları Sevgi ile birlikte geldi. Davetlilerin alkışları arasında nikah memuruna "evet" diyen Işık ve Kaçar, imza atarak yeni bir başlangıç yaptı. Eşinin elinin nikah töreni boyunca bırakmayan Ali Işık, imzayı attıktan sonra, "Hayatımın en güzel imzası" dedi. Davetlilerin tebriklerinden sonra çift, birlikte kızları Sevgi'yi öperek mutluluk pozu verdi.
Bunca yıl sonra tekrar mutlu olduğunu belirten Ali Işık, "Uzun yıllar oldu. Gördüğünüz gibi kızımız da büyüdü. Biz evlendik, ayrıldık, tekrar evleniyoruz. İnşallah bundan sonra ömür boyu sürer. Kızımın ve eşimin fotoğraflarını Facebook'tan gördüm. İki, üç senedir düşünüyorduk, evlat sevgisi de çok önemli. Demet'i de unutmadım hiç, aşkı içimde her zaman yaşıyordu. Yeniden buluştuk" dedi.
Demet Kaçar ise, "Herkese teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra iyi olur" diye konuştu. Anne ve babasının yeniden evlenmesine çok sevinen Sevgi Işık da mutlu olduğunu söyled, "Ömür boyu mutlu olsunlar" dileğinde bulundu.

FOTOĞRAF