BEŞİKTAŞ 110'UNCU YILINI AYDIN'DA KUTLADI
Aydın Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen 110'uncu Yıl Balosu'na Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman katıldı. Efe fesi giyen Orman, "Aydın'da bir tane de okul yapacağız. Aydın'ı çok beğendim" dedi.
Aydın Beşiktaşlılar Derneği tarafından Anemon Otel'de düzenlenen 110'uncu Yıl Balosu renkli görüntülere sahne oldu. Baloya Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra Danışmanı Barbaros Yarkın, TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Çine Belediye Başkanı Salih Emin Dinçer, AYTO Meclis Başkanı Sefa Yüksel, Ege Bölgesi Beşiktaşlılar Derneği başkan ve yöneticileri ve Beşiktaş taraftarları katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan, Beşiktaş'ın kuruluşunun 110'uncu yılını Aydın'da kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Fikret Orman başkanımız, Beşiktaşlılığın bir timsalidir. Son derece mütevazi, son derece bir halk adamı. Beşiktaş'ı, Beşiktaşlılığı, Beşiktaş ruhunu en iyi temsil eden kişilerden bir tanesi" dedi.
EFE FESİ GİYDİ
Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Pehlivan, konuşmasının ardından kürsüye davet ettiği Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a günün anısına plaket ve Efe fesi hediye etti. Aydın'a ikinci kez geldiğini anımsatan Beşiktaş Başkanı Orman, Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan'a Aydın'da Ege illerinin katılımıyla bir balo yapılmasının sözünü verdiğini belirterek, "Derneğimiz burada çok güzel işler yapacak. Biz onların her zaman yanında olacağız. Hep beraber burada çok güzel işler yapacağız. Aydın'da bir tane de okul yapacağız. Aydın'ı çok beğendim. İnşallah Beşiktaş burada daha fazla taraftar bulacak. Hep birlikte güzel işlere imza atacağız" diye konuştu.
Aydın Efelerinin yöresel halk oyunları gösterileriyle devam eden 110'uncu Yıl Balosu'nda hep bir ağızdan söylenen Beşiktaş Marşı coşkuyu artırdı.

Cem ULUCAN/ AYDIN, ()