TÜRKİYE Faal Futbol Hakemleri Derneği Kocaeli Şubesi'nin dün yapılan Genel Kurulu'nda, FIFA kokartlı kadın hakemlerden Seçim Demirel başkan seçildi. Tek liste ile gidilen olağanüstü kongrede geçerli oyların tümünü alan Seçim Demirel,  Türkiye'nin ilk kadın hakem dernek başkanı oldu.
Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Kocaeli Şubesi'nin olağanüstü Genel Kurulu dün akşam yapıldı. Kongreye, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, İl Hakem Kurul Başkanı Murat Aydın, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Süleyman Karadaş, gözlemciler, hakemler katıldı. 
Konuşmaların ardından yapılan oylamada, 149 oy kullanıldı. Bu oylardan 23'ü geçersiz sayıldı. Geçerli oyların tümünü alan Seçim Demirel'in listesi göreve getirildi.
Kongre sonunda yaptığı konuşmada Seçim Demirel, ekibiyle birlikte kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ederken, hakemlerin sıkıntılarını bildiğini ve bunların çözümü için çalışacağını söyledi.
Yeşil sahalarda 19 yıldan beri düdük çalan, şu anda Türkiye'nin FİFA kokartlı 8 kadın hakeminden biri olan olan Seçim Demirel, geçtiğimiz günlerde FİFA'nın yeni açıklanan 2014 yılı listesinde de yeralıyor. Seçim Demirel, aynı zamanda İzmit'te Anadolu Atılım Lisesi'nde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapıyor.