Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), () - MEMLEKETİ Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne gelen Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Onuruna verilen yemeğin ardından forma imzalama etkinliğinde taraftarların sevgi gösterileri ile karşılanan Salih, önüzdeki sezon Roma formasıyla Seri A'da boy göstereceği iddialarına ilişkin soruları yanıtsız bıraktı.
Yat Limanı'nda bulunan Yelken Restoran'da Marmaris Fenerbahçe Derneği tarafından Salih Uçan onuruna yemek düzenledi. Genç futbolcunun akrabaları, öğretmeni, yakın dostları, Fenerbahçe taraftarı işadamı ve turizmcilerin hazır bulunduğu yaklaşık 50 kişi, yemeğe katıldı. Salih Uçan, daha sonra dernek tarafından organize edilen forma imzalama etkinliğine katıldı. Fenerbahçeliler'in yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Salih ile özellikle kadın ve çocuk hayranları selfi çektirdi. Salih Uçan, kadın hayranlarına ücretsiz imzalı formalarını hediye etti.
İNGİLİZ HAYRANLIĞI ŞAŞIRTTI
Yat Limanı'nda dolaşan 8 İngiliz erkek turist de futbolcuyu görünce yanına geldi. İngiliz turistler Fenerbahçe forması satın alarak genç futbolcuya imzalattı. Fenerbahçe ve Salih Uçan'a hayran olduğunu söyleyen İngiliz Christopher Lennper, beraber hatıra fotoğrafı çektirdi. Lennper, "Salih, geleceğin yıldızıdır. Kendisine hayranım. Dolaşırken burada olduğunu gördüm ve şaşırdım. Beraber çektirdiğim fotoğrafı sosyal sitelerde paylaşacağım ve onu seven arkadaşlarım kıskanacak" dedi.
SIR VERMEDİ
İmza etkinliği sonrası sonrası basın mensuplarının transfer sorularını yanıtsız bırakan Salih Uçan, Marmaris Belediyespor ve Buca Spor döneminde kendisine desteğini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Yönetimin transfer konusunda konuşmamasını istediğini söyleyen Uçan, "7-14 yaş arası Marmaris Belediyespor da top koşturdum ve daha sonra Buca'ya transfer oldum. Futbola başladığım dönemlerde hep bir idealim vardı; Fenerbahçe de oynamak. Fenerbahçe yönetimim şu anda basında çıkan transfer iddiaları konusunda konuşmamı istedi. Kulübümün bana verdiği talimatları yerine getiriyorum. Ailem ve kulübümle beraber yapacağım görüşmeler sonunda yolumu belirleyeceğim" dedi. Salih, önümüzdeki sezon Roma formasıyla Seri A'da boy göstereceği haberleriyle ilgili sorulan soruları yanıtsız bıraktı.

AG(İÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)