BABA UÇAR, GÖRÜŞMELERİ AĞZINDAN KAÇIRDI
Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, forma imza etkinliğine katılan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan, transferler sorularına cevap vermedi. Ancak babasının ağzından kaçırdığı bir cümle görüşmelerin başladığını ortaya koydu.
Seri A ekiplerinden Roma'ya transferi konusunda herhangi bir açıklama yapılmayan genç yıldız Salih'in babası Durmuş Uçan, muhabirine açıklamalarda bulundu. Baba Uçan, "Eğer yurt dışına gidecek olursa bir yıl rezerve takımlarında oynaması aklıma yatıyor. O sayede oranın havasına suyuna ve futboluna daha rahat adapte olur. Direkt takımda oynatmak mı istiyorlar bilmiyoruz. Kendi kulübünde oynamayan bir futbolcuya bu kadar parayı verdiklerine göre onda bir şey görüyor olmalılar. Ben kulübe gidip birebir kimseyle de tanışmadım. Sadece menajerini tanıyorum o kadar" diyerek transfer görüşmelerini ağzından kaçırdı.
KURSA BAŞLADI
Olası bir tranfer durumunda hazırlıklı olması için oğlunun İngilizce kursuna başladığını söyleyen Durmuş Uçan, "Salih'in bir değil iki yabancı dil bilmesini istiyorum. Şu anda da İngilizce kursuna gidiyor. Eğer oğlumun geleceği futbol ise her ihtimali göz önünde bulundurmalı. Bir başka ülkeye giderse sıkıntı çekmemeli. Kendini yurt dışına hazırlayacaksın, her zaman her an her şey olabilir" dedi.
BUCASPOR HAYATINI DEĞİŞTİRDİ
Paranın önemli olmadığını söyleyen Durmuş Uçan, "Önemli olan oğlumun futbol oynaması diye düşünüyorum. Yoksa tabiiki gönlüm ülkemizin takımı Fenerbahçe'de kalmasından yana. Hakkında hayırlı ne ise o olsun. Kararı biz değil Ersun hoca verecek. İki taraf için de olması gerektiği ne iyi olacaksa o olsun. Transferle ilgili İstanbul'da neler konuşuluyor, haberimiz olmuyor. Gelişmeleri inanın biz de basında çıkan haberlerden takip ediyoruz. Salih'in Marmarisspor'da yetişmesi ile de tabii ki gurur duyuyorum. Hatta ben Salih'i gönderdikten iki ay sonra Marmarisspor kapandı. İyi ki Buca'ya götürmüşüm, yoksa Salih de diğer takım arkadaşları gibi kaybolup gidecekti" dedi.

Mustafa SARIİPEK/ MARMARİS,(Muğla),()

MS (İÖ/RT) (FOTOĞRAFLI)