Gönlündeki partinin kazanmasını istediğini söyleyen Girik, Kasım ayından bu yana hastanede tedavi gören, hayat arkadaşı Memduh Ün ve tüm hastalar için hastanelere de sandık konulması gerektiğini vurguladı.

Bodrum'un Torba Mahallesi'nde oturan Fatma Girik, bugün saat 12.00 sıralarında oy kullanma alanı olarak belirlenen Mehmet'in Yeri Restoran'a gelerek, 1203 numaralı  sandıkta, oyunu kullandı. Girik,seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Seçim tahminini soran basın mensuplarına Girik, "Tabii ki gönlümdeki partinin kazanmasını isterim" dedi.

"MEMDUH ÜN İYİ DEĞİL" 
 
Fatma Girik, Kasım ayından bu yana Bodrum'daki özel bir hastanede tedavi gören hayat arkadaşı Memduh Ün'ün sağlık durumunun iyi olmadığını belirtti. Girik, "O benim her şeyim. 56 yıllık hayat arkadaşım. Ben ailemden çok onunla birlikteyim. Durumu iyi değil. Her gün hastaneye gitmeye devam ediyorum. Yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Ümidimizi kesmiyoruz" dedi. 
 
Rahatsızlığı nedeniyle hastanede yatmak zorunda olanların da oy kullanmaya hakkı olduğunu söyleyen Girik, hastanede görev yapan doktorlar, sağlık çalışanları ve hastalar için hastanelere sandık konulabileceğini savundu. Girik, oyunu kullandıktan sonra, restorandan ayrılırken, sevenlerinin de fotoğraf isteğini kırmadı. Hatıra fotoğrafı çektiren Girik, hastaneye gitmek üzere ayrıldı.