TÜRKİYE Futbol Federasyonu Profesyonel Kurulu’nun PTT 1'inci Lig kulüplerinin başkanları ile İzmir’de düzenlediği toplantıya katılan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Türk futbolunun geleceği için her türlü alanda seferberlik ilan ediyoruz" mesajını verdi.
Profesyonel Kurulu’nun, "Gidilmedik kulüp, gezilmedik tesis kalmayacak" sloganına, "Eksiği halledilmemiş kulüp de kalmayacak” eklemesini yapan Terim, "Biz bir ekip hazırladık. Bu ekip Süper Lig, PTT 1'inci Lig ve 2'nci Lig’de yer alan kulüplerin yetkilileriyle bir araya gelip, sıkıntılarını dinleyecek. Saha ve tesis sorunlarıyla tüm eksikleri tespit edecekler. Bu sorunları çözmemiz lazım" dedi.
Türk futbolunda ekonomik sıkıntısı olan kulüp kalmaması gerektiğinin altını çizen Fatih Terim, geçmişten ders alarak, geleceğe dönük planlarla hareket edeceklerini kaydederek, "Antalya’da Süper Lig, PTT 1'inci Lig ve Elit Akademi Ligi’nde görev alan teknik direktörlerle bir araya geldim. Sık sık toplantılar yapacağız. Sportif, idari ve ekonomik seferberlik ilan ediyoruz. El birliğiyle hareket edeceğiz" diye konuştu.
TFF Pofesyonel Kurulu Başkanı Arif Koşar ise 14 Nisan’da başlayacak e-bilet sistemine yoğunlaştıklarını söyledi.