Süleyman EKİN/ ANTALYA, () - ANTALYA’da, Galatasaray taraftarı Hacer Kapsız ve Fenerbahçe taraftarı Onur Çareci, gelinlik ve damatlık yerine hayranı oldukları takımların formalarını giyerek nikah masasına oturdu.
Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nde ilginç görüntülere sahne olan nikah, Büyükşehir Belediyesi’ne ait nikah salonunda kıyıldı. Davetlilerin de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Antalyaspor formalarıyla katıldığı nikah töreninde Fen Bilgisi öğretmeni Galatasaray taraftarı 28 yaşındaki Hacer Kapsız, hayatını özel bir şirkette yönetici olan Fenerbahçe taraftarı 30 yaşındaki Onur Çareci ile birleştirdi.
BEŞİKTAŞLI TARAFTAR TEZAHÜRATTA BULUNDU
Beşiktaşlı Gizem Aksekilioğlu’nun da nikah şahidi olduğu törende, nikah memuru Ruhiye Sami, "İki takım birlikte burada inşallah bir çatışma çıkmaz diye ümit ediyorum" diyerek espri yaptı. Nikah memurunun konuşması sırasında davetliler arasındaki bir Beşiktaş taraftarı, “Her zaman her yerde en büyük Kartal”  diye tezahüratta bulundu.
NİKAH MEMURUNUN SÖZLERİ DE GÜLÜMSETTİ
Gelin Hacer Kapsız, nikah memurunun, 'Her maçta hiç kavga etmeden, mutlu bir evlilik sürdüreceğine evet diyor musunuz?' sözlerine cevap vermeden önce damadın ayağına bastı, ardından yüksek sesle ‘Evet’ yanıtını verdi. Nikah memurunun, 'Hacer Kapsız’ı, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarını birlikte izlerken de eşliğe kabul ediyor musun?' sözleri üzerine geline dönen Onur Kapsız, “Evet bir tanem” diyerek haykırdı. Nikah defterine imzalar atıldığı sırada nikah memuru Ruhiye Sami, "Galatasaray ve Fenerbahçe ancak böyle bir ortamda aynı belgenin altında imza atar, başka bir yerde bu anı yaşayamazsınız" dedi.
Nikahın kıyılmasının ardından nikah memuru evlilik cüzdanını, geline verirken, gelin ve damadın gazetecilere yaptığı açıklamalar izleyenleri gülümsetti.
FENERBAHÇELİ DAMAT, GALATASARAY’I ELEŞTİRDİ
Çift, fair play mesajı vererek sözlere başlarken, damadın Beko Basketbol Ligi Play Off final maçına çıkmayan Galatasaray’ı eleştirmesi kısa süreli bir gerginlik yarattı. Galatasaray’ın maça çıkmamasını tasvip etmediğini söyleyen Fenerbahçeli damat Onur Kapsız’a Galatasaraylı gelin, "Ben eşime katılmıyorum. Hatırlatmak istemem, ama onların da daha önceden böyle bir şeyleri vardı. Ben dostluk ve kardeşlik mesajı veriyorum” diyerek tepki gösterdi. Nikah, şeker yerine Galatasaray ve Fenerbahçe’yi simgeleyen anahtarlıkların dağıtılmasıyla sona erdi.

FOTOĞRAFLI