Doğan ZELOVA/ GELİBOLU,(Çanakkale),() - ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçesine bağlı Evreşe beldesinde, CHP Belde binası önüne araçla gelen kimliği belirsiz kişi yada kişiler havaya ateş etti. Olay sonrasında ölen ya da yaralanan olmazken kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı
Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında, CHP Belde binası önünde meydana geldi. Plakası belirlenmeyen bir araçla bina önüne gelen kimliği belirsiz kişi yada kişiler havaya rastgele ateş etti. Bu sırada Evreşe CHP belde binasında bulunanlar korku dolu dakikalar yaşadı. Olay sonrası jandarma ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Olayın gündüz saatlerinde, Belediye meclis toplantısı ve sonrasında Ak Parti ve CHP belediye meclis üyeleri arasında başlayan tartışmanın devamı olduğu iddia edildi.
Olay sonrası açıklama yapan CHP Evreşe belde Başkanı İbrahim Türe, "Gündüz belediye meclisinde Ak Parti meclis üyeleri ile CHP meclis üyeleri arasında bir tartışma yaşandı. Konunun böyle kapanacağını sanıyorduk. Ancak gece de silah bir saldırıyla karşı karşıya kaldık" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.