Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, () - SAYISAL Loto’nun 30 Ağustos 2014 tarihli çekilişinde 7 milyon 263 bin 701 TL ikramiye kazanan kuponun yatırıldığı büfenin sahibi Ayhan Arten, "Benim bir beklentim yok. Gönlünden ne koparsa 'Hayır' demeyiz. Ufak bir ev borcum var. Eğer yardımcı olursa hayatımın sonuna kadar minnettar kalırım" dedi.
Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişinden 7 milyon 263 bin 701 lira ikramiye kazanan talihli henüz ortaya çıkmadı. Sivrihisar Caddesi’ndeki 'Erten Gıda' isimli büfenin sahibi Ayhan Erten, büyük ikramiyeyi toptan oynayan 8-10 müşterisinden birinin kazanmış olabileceğini söyledi. Kendisine de ev borcuna yardımcı olduğu takdirde hayatı boyunca minnettar kalacağını belirten Erten, şöyle konuştu:
"Burası aile işletmesi. Yaklaşık 24 yıldır bu büfede müşterilerimize hizmet veriyoruz. Sayısal Loto'nun bu haftaki büyük ikramiyesi bizim dükkanımızdan çıkmış. Alana, oynayana hayırlı uğurlu olsun. Güle güle harcasın. Eşine, dostuna yardım ederse iyi olur. Daha önce de iki kez büyük ikramiye verdik ama bu oldukça yüksek bir rakam. Geçtiğimiz yıl yine Sayısal Loto ve 10 numaradan büyük ikramiye verdik. Bu üçüncü ikramiyemiz. İnşallah sırada Süper Loto var. Oynayan iştirakçilerimize mutlu bir bayram hediyesi sunmak istiyoruz. Talihliyi tanımıyorum ama oynayanlar genellikle bu çevreden. Normal, emekli, fazla zengin olmayan insanlar. Orta direk müşteri portföyüm var. Şu anda oynayan müşterilerimi eleme safhasındayım. Önemli kısmını eledim. O günden sonra dükkana gelmeyen müşteriler var. Toptan oynayan müşterilerim var. Onlardan bekliyorum. Toptan oynayan 8-10 müşterime çıktı diye tahmin ediyorum. Benim bir beklentim yok. Gönlünden ne koparsa hayır demeyebiliriz. Ufak bir ev borcum var. Eğer yardımcı olursa hayatımın sonuna kadar minnettar kalırım."

FOTOĞRAFLI