DYP’den üç dönem Denizli milletvekilliği yapan ve kalp yetmezliği nedeniyle geçen pazartesi günü hayatını kaybeten 72 yaşındaki Mehmet Gözlükaya, Tavas İlçesi Nikfer Beldesi’nde toprağa verildi.
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olup Denizli’de uzun yıllar avukatlık yapan evli ve üç çocuk babası Mehmet Gözlükaya, 19, 20 ve 21’inci dönemlerde Doğru Yol Partisi’nden (DYP) Denizli milletvekilliği yaptı. Geçen ağustos ayında, İstanbul’da kalp krizi geçiren Gözlükaya, ailesinin isteği üzerine Denizli’ye getirildi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisi sürdürülen Gözlükaya, kalp yetmezliği nedeniyle geçen pazartesi günü hayatını kaybetti.
Gözlükaya için bugün öğlende, Denizli Yeni Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Denizli Belediye Başkanı AK Parti’li Osman Zolan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi ile Gözlükaya’nın yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından Gözlükaya, doğduğu yer olan Tavas İlçesi Nikfer Beldesi’ne götürülerek, belde mezarlığında toprağa verildi.

FI,RÇ (AÖ/AAA)(FOTOĞRAF)