Necati MALDAR/SÖKE (Aydın), () - AYDIN'ın Söke İlçesi'nde, taburcu olan eşini olmak için geldiği Fehime- Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde 62 yaşındaki gurbetçi Münir Dalgıç, kalp krizinden yaşamını yitirdi.
İki çocuk babası Münir Dalgıç, geçen 7 Mayıs'ta, taburcu edilen eşi 59 yaşındaki eşi Şenay Dalgıç'ı almak için Söke Fehime- Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne gitti. Eşinin taburcu işlemleri ile uğraştığı sırada bir anda fenalaşan Münir Dalgıç, yere yığıldı. Doktorlar kalp krizi geçirdiği belirlenen Dalgıç'a ilk müdahaleyi yaptı. Münir Dalgıç'ın bu sırada duran kalbi 25 dakikalık çaba sonucu tekrar çalıştırılarak hayata döndürüldü. Yoğun bakım servisine alınan Dalgıç, yaşam müdahalesini doktorların tüm çabalarına dün akşam saatlerinde yitirdi.
Spora olan düşkünlüğü ile tanınan ve belirlenen hiçbir sağlık problemi olmayan Münir Dalgıç'ın ani ölümü yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. Dalgıç'ın cenazesi bugün ikindide Koca Cami'de kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

NM(İÖ/ESM) (FOTOĞRAFLI)