ESENYURT'ta direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçen araç başka bir araca çarptı. Kaza sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı.



Kaza saat 22.30 sıralarında Esenyurt Firuzköy Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, İlker Gevrek yönetimindeki 34 BA 7278 plakalı otomobil orta refüje çarptı. Araç refüjdeki ağaçları da devirerek karşı yönden gelen Murat Akbay yönetiminde ki 34 BP 9013 plakalı otomobile çarptı. Kazada sonucu araç içinde sıkışan Akbay ve Gevrek itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Yaralılar, ambulansla çevre hastanelere kaldırılırken, Murat Akbay'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. 



Kazayı gören bir vatandaş, "Aşırı hızlı bir araç karşı yönden gelen başka bir araca çarptı. Araç çok hızlıydı. 2 yaralı vardı. Yaralılar itfaiye tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Birinin durumu ağırdı" şeklinde konuştu.



Kaza sonrası olay yerine gelen yaralı yakınları zor anlar yaşadı. Polis kaza hakkında inceleme başlattı.   FOTOĞRAFLI (GK)