ERZURUM'da husumetli iki grubun satır, bıçak ve demir çubuklu kavgasına polis müdahale etti. Kavgada yaralanan 6 kişinin tedavileri olay yerine gelen ambulansta yapılırken, 3 kişi de gözaltına alındı.
Merkez Yakutiye ilçesinin Sanayi mahallesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen kavgada, aralarında husumet bulunan iki gruptan yaklaşık 40 kişi birbirlerine satır, bıçak ve demir çubuklarla saldırdı. Oto sanayide vatandaşların korkup kaçtığı kavgaya ihbar üzerine olay yerine gelen polis müdahale etti. Gelen ilk ekiplerin yetersiz kalması üzerine bölgeye çok sayıda takviye kuvvet gönderildi. Polis, kavgayı güçlükle bastırırken, kanlar içinde kalan 6 yaralı olay yerine gelen ambulansta tedavi edildi. Tedavi olduktan sonra yeniden hasımlarına saldırmak isteyenlere polis izin vermedi. Kavga edenlerin otomobillerinde arama yapan polis, olayda kullanılan satır ve bıçakları buldu, 3 kişiyi de gözaltına aldı.
İki grubun üç gündür farklı yerlerde kavga ettiğini öne süren semt sakinleri her an büyük bir olayın meydana gelebileceğini belirterek, polisin önlem almasını istedi.

Tİ(KS/AK) (FOTOĞRAFLI)