ERZURUM Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Prof.Dr. Kamil Aydın, havalimanında yüzlerce araçlık konvoy ve çok sayıda partili tarafından coşkuyla karşılandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yerel seçimlerde partisinden aday gösterdiği Prof.Dr. Kamil Aydın'a havalimanında karşılama yapıldı. Ankara uçağında MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ile birlikte gelen Kamil Aydın'ı havalimanında İl Başkanı Zekai Kaya, ilçe teşkilatları, aday adayları ve çok sayıda partili karşıladı. Alkışlarla VIP'e giren Kamil Aydın burada partililerle selamlaşarak tokalaştı. Bu sırada bir kadının "Allah muzaffer eylesin", "Gazan mübarek olsun" sözlerine hep bir ağızdan 'Amin' dendi ve alkışlandı.
Başkan adayı Kamil Aydın, 'Erzurum seninle gurur duyuyor', 'Hoşgeldin sayın başkan' ve 'Ne mutlu Türküm diyene' sloganlarıyla milletvekili Oktay Öztürk, MHP il ve ilçe teşkilatı yöneticileriyle parti otobüsüne bindi. Konvoy eşliğinde hareket eden Kamil Aydın, otobüsten karşılamaya gelen partilileri selamladı. Çok sayıda otomobilin bulunduğu havalimanı yolunda bekleyen partililere, trafiğin sıkışmaması için talimat verildi.
KAMİL AYDIN KİMDİR?
ERZURUM'un Veyisefendi Mahallesinde 1963 yılında dünyaya gelen Kamil Aydın; 12 Mart İlkokulu, 23 Temmuz Ortaokulu ve Erzurum Lisesi'nde eğitim gördü. Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazanan Aydın, 1985 yılında mezun oldu. İngiltere'nin Warwick Üniversitesi yüksek lisans ve doktora yapan Kamil Aydın, Atatürk Üniversitesi'nde yürüttüğü idari ve akademik görevlerde bulundu. Atatürk Üniversitesi İngiliz Dili Bölümü'nde öğretim üyesi olan Prof.Dr. Kamil Aydın, evli ve iki çocuk babasıdır. İyi düzeyde İngilizce ve Almanca bilen Aydın, MHP'nin Merkez Yönetim Kurulu üyesidir.