ERZURUM'da kurulan Motor ve Off-Road Spor Derneği (ERMOFF) üyelerinin kentte ilk kez karlı ve engebeli yollarda yaptığı gösteri izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.
Tortum İlçesi kırsalında dün düzenlenen off-road gösterisine Vali Ahmet Altıparmak, Tortum Kaymakamı Halit Mengi, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Türkiye'nin ilk Ralli Şampiyonu Volkan Işık ile bu sporu sevenler katıldı. ERMOFF Derneği Başkanı Lokman Toptaş ile birlikte 12 sporcu Tortum'un karlı ve engebeli yollarında off-road yaptı. Heyecan veren gösteriyi yöre yöre halkı da ilgi ile izledi. 
Erzurum'da kış sporlarının zenginleştirilmesi gerektiğine dikkati çeken Vali Ahmet Altıparmak, "Off-road kulübü Erzurum'da yeni kuruldu. Bu kulüp kış sporlarına bir alternatif. Çok güzel bir gösteri yapıldı. Buraya gelenler sadece kayak değil off-road yaparak da eğlenebilecekler. Tortum ilçemizde bu spora uygun çok geniş alanlar var. Off-road kulübüne bize bu zevki yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Portekiz'de 1999 yılında yapılan Dünya Ralli Şampiyonası'nda FİA Teams Cup kategorisinde birinci olan Volkan Işık ise off-road yapılan Tortum'un bu spor dalı için çok uygun ve güzel bir doğa olduğunu bildirdi.