Özkan TOKMAKOĞLU/KASTAMONU, ()- KASTAMONU Belediye Başkanı Ak Parti'li Tahsin Babaş, 11 engelliye tekerlekli sandalyelerini teslim ettiği törende engelli bireyleri anlamanın önemini vurgulayarak, tekerlekli sandalye ile bina içinde gezdi.
Sakatlar Derneği Kastamonu Şubesi Başkanı Serhat Yolasığmazoğlu ve dernek üyeleri, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı makamında ziyaret etti. Daha sonra belediye tarafından alınan tekerlekli sandalyeler, binada düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Başkan Babaş, törende engelli bireyleri anlamanın ömemine vurgu yaparak tekerlekli sandalyeye bindi. Başkan Babaş, bina içinde tekerlekli sandalye ile gezdi. Engellilerin her yere ulaşabilirliğini sağlayacaklarını belirten Başkan Babaş, şöyle konuştu:
"Engelli kardeşlerimiz her yere ulaşabilsinler, her türlü imkanlardan yararlanabilsinler, hiç bir yerde zorluk çekmesinler. Toplumda beraber bir hayat sürelim istiyorum. Bizim belediyemiz engelli dostudur. Bu kardeşlerimizi çok seviyorum. Onlara her türlü desteği veriyorum. Kentte yaşayanlar olarak bizlere ellerinden geldiği kadar onlar da destek veriyorlar. Hep birlikte engelsiz bir Kastamonu meydana getireceğiz."

ÖT(EE/AK) (FOTOĞRAFLI)