KAYSERİ, () - KAYSERİ'deki Erciyes Dağı'nda bu yıl 4'üncüsü düzenlenen İstikbal Erciyes Engelliler Kar Festivali’nde, çeşitli kış sporları yarışmalarının yanı sıra, konserler düzenlendi.
Festivalde konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nazif Türkoğlu, "Engelli vatandaşlarımız için çoğu zaman evden dışarı çıkmak bile bir sorun haline gelirken, bizler Kayseri’de engellilerin de bir kar festivali olsun istedik. 2 gün süren festival kapsamında birlikte hem eğlendik hem de imkânlar tanınırsa, gerekli destek verilirse engellilerin hayata daha fazla karışması için aslında hiçbir engelin olmadığını vurgulamaya çalıştık. İki gün boyunca düzenlenen etkinlikler ve kar sporlarına engelli vatandaşlarımızın ilgisi büyük oldu" dedi.
İki gün süren etkinliklerin birinci gününde snowkite gösterileri, karaoke yarışmaları, kartopu ile eğlenceli etkinlikler, engelliler kızak yarışması, müzik ve sucuk partisinin yanında Snow Academia hocaları tarafından gece kayak gösterisi düzenlendi. Festivalin ikinci günü ise, mehter gösterisiyle başladı. Engelliler halat çekme yarışması, kayak ve kızak turları, Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin özel konserinin yanı sıra Kayseri’nin ünlü sanatçılarının konserleriyle festivalde eğlenceli saatler yaşandı.

ŞK(OE/SS) (FOTOĞRAFLI)