–TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, "Duraklamak ve park etmek yasaktır" tabelasının bulunduğu yerde makam aracının park edildiği yönünde yerel gazetelerde haber çıkınca, trafik ekibini yanına çağırtarak kendisine 77 lira para cezası kestirdi.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, 59 DH 377 plakalı makam otomobili ile Şeyhsinan Mahallesi Caddesi'ndeki bir lokantaya gelerek yemek yedi. Makam şoförü,  otomobili lokanta yakınında ‘Duraklamak ve park etmek yasaktır’ tabelasının hemen önüne park etti. Yemekten çıkan Şardağı, makam otomobiline binerek müdürlük binasına gitti.
Çorlu'da yayınlanan yerel bir gazete ilçe emniyet müdürün makam aracının park yasağını ihlal ettiği yönünde haber yaptı. Yayınlanan haberi gören Şardağı, trafik ekibini makamına çağırdı ve hatanın kendi sorumluluğunda olduğu belirterek, haber fotoğrafı gösterip aracı için hatalı park cezası yazılmasını istedi. Görevli trafik polisi de 77 lira para cezası içeren tutanak düzenledi. Şardağı, kesilen cezayı hemen ödedi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Şardağı, halka hatalı park için ne ceza kesiliyorsa, kendilerine de uygulandığını söyledi.