YOZGAT’ın Yerköy İlçesi'nde elektrik kesintisi, Akdağmadeni ve Çekerek ilçelerinde de kar yağışı ve tipi nedenleriyle bugün okullar tatil edildi.
Kırşehir’in Çiçekdağı İlçesi'nde bulunan trafo merkezinde dün akşam saatlerinde çıkan yangın nedeniyle Yozgat’ın Yerköy ve Şefaatli ilçeleri ile Kırşehir’in Akçakent ve Çiçekdağı ilçelerine gece boyu elektrik verilemedi. Arıza ekiplerinin çalışmaları neticesinde saat 01.00 sıralarında elektrikleri kesilen ilçelere tekrar akım verilmeye başlandı. Sabah saatlerinde seyyar trafoların devreye girmesiyle birlikte sorun kısmen çözülürken, Yozgat’ın Yerköy İlçesi'nde devam eden elektrik kesintisi nedeniyle bugün okullar tatil edildi. Arızanın giderilmesi için çalışmalar sürüyor.
Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle dün eğitime ara verilen Yozgat’ın Akdağmadeni ve Çekerek ilçelerinde bugün de okullar tatil edildi. Hava sıcaklığının sıgırın altında 14 dereceye kadar düştüğü Yozgat’ta tipi etkisini azaltırken, yüksek kesimlerde kar yağışı aralıklarla devam ediyor.