ELAZIĞSPOR olağanüstü kongreye hazırlanırken, kulüp tesislerinin 41 bin liralık faturası ödenmediği için elektriği kesmeye gelen ekipler, kulüp görevlilerince içeriye alınmadı. Basın mensuplarının tesislere gitmesi üzerine elektrikleri kesmeye gelen AKSA Elektrik Şirketi ekipleri, elektrikleri kesmeden kulüp binasından ayrıldı.
Bugün akşam saatlerinde Elazığspor kulüp binasına gelen AKSA Elektrik A.Ş. ekipleri, 41 bin liralık borç nedeniyle tüm tesisin elektriklerini kesmek istedi. Ancak kulüp görevlileri tarafından yaklaşık 5 saat boyunca tesislere sokulmayan AKSA ekipleri, basın mensuplarının tesislere gelmesinden sonra buradan ayrıldı.
Elazığspor Kulüp Müdürü Ali Topal, tesislerin elektriğinin geçen cuma günü kesildiğini belirterek, "Cuma günü mesai bitimine yakın bir saatte AKSA yetkilileri tesislere gelerek elektriği kestiler. Sonra biz kendilerinden rica ettik ve tekrar açtırdık. Cumartesi ve Pazar günü bu kesintiler 3 kez devam etti. 4 gündür bu süreç devam ediyor. Bugün de yine yetkililer geldiler. Yaklaşık 5 saattir bekliyorlar. Biz de arkadaşları tesislere almadık. Mesai bitimini bekleyelim. Bu işi çözmeye çalışacağız dedik. Daha sonra AKSA yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, en son grup amiri arkadaşımız buraya kadar geldi. Bölge Müdürü Şerif beyin benimle daha sonra özel olarak görüşeceğini söyleyip gittiler. Tabi şu aşamada Elazığspor bir geçiş sürecinde. Elazığspor tesislerinin 41 bin lira elektrik borcu var. Çok büyük bir para değil ama görevi bırakacak olan yönetim, 'Yarın kongre var kongre sürecini bekleyelim' diyor. Görevi devralacak arkadaşımız da 'Yarın kongre var o da süreci bekleyelim' diyor haklı olarak, bunu ifade ediyor" diye konuştu.
Tesisler önünde bekleyen AKSA Elektrik A.Ş. ekipleri, tesislere çağırılan basın mensuplarını görünce yetkililerle görüştükten sonra, elektrikleri kesmeden tesislerden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI