İSTANBUL'da yoğun sis nedeniyle vapur seferleri iptal edildi. Eminönü İskelesi'ne gelen yolcular vapur seferlerinin iptal olduğunu öğrenince Marmaray ile Anadolu yakasına geçmek istedi. Marmaray istasyonlarında aşırı yoğunluk oluştu. 10 dakikada bir yapılan seferler yoğunluk nedeni ile 7 dakikada bir yapılmaya başlandı. Yüzlerce yolcu Sirkeci Marmaray İstasyonu'nda saatlerce beklemek zorunda kaldı. Bazı yolcular, metrobüs ve otobüslerle Anadolu yakasına geçti. Marmaray istasyonunda sık sık yoğunluğun olduğu yönünde anonslar yapıldı.

Öte yandan trenden inen yaşlı bir kadın yürüyen merdivenlerde ufak bir kaza atlattı. Dengesini kaybederek düşen yaşlı kadına çevredeki vatandalar yardım etti.Yerden kaldırılan yaşlı kadın daha sonara yoluna devam etti. MARMARAY İMDADA YETİŞTİ

Bir vatandaş Marmaray'ın ne kadar faydalı birşey olduğu bugün ortaya çıktı derken, bir vatandaş da normelde vapuru kullanıyorum, "Bugün sis nedeniyle Marmaray'ı kullanıyorum" dedi. Marmaray'daki yoğunluk nedeniyle bir kişi, 2 saat beklediğini belirtirken, İstanbul'a ilk defa gelen bir turist, "Marmaray'ı kullanmak güzeldi" dedi.