İZMİR () - EGE Ordusu Komutanlığı görevine Askeri Şura kararıyla, atanan Orgeneral Galip Mendi görevine başladı. Orgeneral Mendi, ilk ziyaretini de İzmir Valisi Mustafa Toprak’a yaptı.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Toprak, 2'nci Ordu Komutanlığı'ndan Ege Ordusu Komutanlığı'na atanan Orgeneral Mendi’ye yeni görevinde başarılar diledi. Vali Toprak, "İzmir'de görev yapacağınız süre içerisinde gerek Ege Ordusu Komutanı olarak, gerek Garnizon Komutanı ve gerekse de bu görevlerle birlikte tüm İzmir’deki dinamiklerle birlikte oluşturacağınız iyi bir diyalog, istişare ve iş birliği kuracağınıza inanıyorum ve yeni atandığınız görevinde şahsınıza, Türk Silahlı Kuvvetlerine, ilimize ve ülkemize de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığı'na atanan Orgeneral Galip Mendi de, "İzmir’de Ege Ordusu komutanı olarak bulunmaktan, buraya hizmet edecek olmaktan ben de büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Burada görev yapacağım süre içerisinde buradaki tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde görevimizi kaldığı yerden devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI