Ali Can ZERAY/EDİRNE,()-SÜPER Loto'nun 9 haftadır devreden büyük ikramiyesinin Edirne'de bir bayide oynanmasının ortaya çıkmasından sonra kentte talihlinin kim olduğu merak edilmeye başlandı.
Süper Loto’nun 9 haftadır devreden 22 milyon 681 bin liralık rekor ikramiyesinin ortağından birinin Edirne’de olduğunun belirlenmesinden sonra talihli halen ortaya çıkmadı. Kuponun oynandığı büfe işletmecisi Fatih Güler, talihlinin kim olduğunu bilmediğini ve talihliyi arayanların sürekli kendisine gelerek sormalarından yakındı. Edirne Talat paşa Caddesi üzeri Eski Camii karşısında 2 yıldan bu yana büfe işleten Fatih Güler, büyük ikramiyenin kendi büfelerinden oynanmasından mutlu olduğunu, talihlinin bu saate kadar kendisi ile irtibata geçmediğini söyledi.
TALİHLİ ORTAYA ÇIKMASIN
Büyük ikramiyenin kendi işlettiği büfeden oynanan kupona çıkacağını tahmin bile etmediğini anlatan Güler,” Talihlinin ortaya çıkacağını pek sanmıyorum. Biz bile akşamdan bu saate kadar telefonlardan bunaldık. Çıkan kişiyi daha çok zorlamışlardır diye düşünüyorum. Talihliden bir talebim yok tavsiyem ortaya çıkmasın. Bundan sonraki haftalarda şanslı bayi olarak müşterilerimin artacağını düşünüyorum” dedi.
Edirne’de askeri ücretle bir fabrikada çalışan Halil Güven de kendisinin birçok kez Süper Loto oynadığını ama talihin kendisine gülmediğini belirterek, “Talihlinin Edirne’den çıkmasına sevindim. İkramiyesini güle güle harcasın. İkramiyenin çıktığı bayiden kupon oynadım “dedi.
Edirneli inşaat ustası Celal Serindağ ise ikramiyenin kendisine çıkması durumunda alamayacağını anlatarak, “Başıma iş mi alacağım. Böyle iyiyim. Şu ana kadar da hiç oynamadım ”dedi. Emekli Rasim Öztürk de “Valla bir hayal kurardım. Bu yaşlı zamanımda sağa sola, kimsesizlere yardım ederdim. Ben de oynadım. Edirne’ye çıktığını duydum. Hayırlısı olsun. Parasını güle güle kullansın sağa sola savurmasın” tavsiyesinde bulundu.

FOTOĞRAFLI