KAYSERİ'de 8 ay önce 145,5 kilo olan 25 yaşındaki Bahadır Tellioğlu, Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi'nde antrenörler gözetiminde yaptığı düzenli sporla 38,5 kilo vererek 107 kiloya düştü.
Bir unlu mamüller şirketinin yöneticilerinden Bahadır Tellioğlu, geçen ocak ayında Büyükşehir Belediyesi Talas Spor Kompleksi'nde antrenörler nezaretinde spora başladı. Tellioğlu, 8 ay düzenli spor yaparak 38,5 kilo verdi. Spor yapmadığı zaman kendisinde eksiklik hissetmeye başladığını ifade eden Tellioğlu, "Kompleksteki hocalarımın üzerimdeki hakkı çoktur. Spor yaparken hocalarımın koordinesinde hareket ettim ve hiç bırakmadım" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Koordinatörü Ali Üstünel de Bahadır Tellioğlu'nu iradesinden dolayı tebrik ederek, "Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin en önemli sağlık problemleri arasında yer alan obezite ile mücadelede sporun ne denli doğru bir yöntem olduğunu göstermesi açısından iyi bir örnek olduğunu düşünüyorum. Büyükşehir Belediyesi spor tesislerinde son derece ekonomik, amaca yönelik, hijyenik ve güvenilir ortamlarda spor yapma imkanı sunuyoruz" diye konuştu. Bahadır Tellioğlu'nu kutlayan Üstünel, belediye adına bir eşofman takımı hediye etti.

FOTOĞRAFLI