TOKAT'ın Zile İlçesi'nde eşinden kalan 900 TL maaşı çektikten sonra 90 TL'sini harcayan 60 yaşındaki Nazik Yalvaç, 810 TL'yi düşürdüğünü bir süre sonra fark etti. Büyük üzüntü yaşayan Yalvaç, parasının bulunup zabıtaya teslim edildiğini öğrenince sevinç yaşadı.  
İstasyon Caddesi'nde yürüyen kimliği açıklanmayan bir kişi, yerde zarf içerisinde 810 TL buldu. Ardından bulduğu parayı tutanakla Belediye Zabıta Müdürlüğü'ne teslim etti.  Zabıta ekipleri, paranın sahibinin bulunması için çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonrası paranın, ilçe merkezinde oturan Nazik Yalvaç'a ait olduğu tespit edildi. İlçede düşürdüğü parasını arayan Yalvaç, kendisine ulaşan görevlilerce Zabıta Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada yapılan görüşmeler sonrası para, Yalvaç'a teslim edildi.
Yalvaç, ölen eşinden kalma 900 TL emekli maaşının aldıktan sonra 90 TL'sini harcadığını söyleyerek, "Kalan kısmını bir zarfla mantomun cebine koyarken düşürmüşüm. Paranın düştüğünü fark edince aramaya başladım, fakat bulamadım. Bu ay evimi nasıl geçindireceğim diye kara kara düşünüyordum. Demek ki helal paraymış. Allah'a şükürler olsun" dedi.
Belediye Zabıta Müdürü Metin Günfer, paranın bir vatandaş tarafından bulunarak kendilerine teslim edildiğini söyleyerek, Yalvaç'a yardımcı olduklarından dolayı mutlu olduklarını belirtti.