Mustafa KÖPRÜLÜ/ İZMİR, () - BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği'nin davetlisi olarak İzmir Hilton Oteli'nde düzenlenen gecede, yenileme çalışmaları süren İnönü Statı'ndan övgüyle bahsetti.
Ege'deki Beşiktaş derneklerinin bir araya geldiği organizasyonda Beşiktaş ruhuyla büyüdüğünü ve kulübün her kademesinde görev aldığını dile getiren Başkan Orman, "Dünyanın en güzel stadını yapıyoruz, inşallah en kısa sürede bitecek. Taraftarımız stadımızla buluşacak. Beşiktaşlılar övünecekleri bu statlarıyla şampiyonluklara daha rahat bakacaklar" dedi. Dernek başkanlarına plaket takdim eden Orman, Beşiktaşlılarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Geceye Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de katıldı. Akpınar'ın Beşiktaşlı olduğunu öğrendiğini söyleyen Başkan Fikret Orman kendisine kulüp üyeliği kartı hediye etti. Orman'a teşekkür eden Akpınar, "Bu benim hayatımdaki üçüncü kartım oldu. Karşıyaka Spor Kulübü ve Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimin ardından Beşiktaş üyelik kartım oldu. Hem Karşıyaka'nın hem de Beşiktaş'ın taraftar grubunun adı Çarşı. Yaşasın Çarşı" diyerek alkış topladı.

MK (YY/RT) (FOTOĞRAFLI)