Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI (Ankara), () - DOĞA Aktiviteleri grubu olan Land Rover Adventure, Türkiye 2014 turu için Ankara'nın Gölbaşı İlçesi Mogan Gölü kenarında toplandı.
Doğa Aktiviteleri Grubu'na sadece Land Rover Defender modeli olan 4x4 arazi araçları ile birlikte kullanıcıları katılıyor. Sosyal medya üzerinden haberleşen grup, gezi için belirledikleri buluşma noktasnda toplanıp çadır kurarak bir gece konaklıyorlar. Grup, daha sonra önceden belirledikleri rotalarına hareket ediyor. Grup, gezdikleri yerlerde 15 gün boyunca çadırda yaşayıp kendi koydukları kuralların dışına çıkmıyorlar. Bu kurala uymayanların ise gruptan ayrılmak durumunda kaldıkları belirtildi.
Sosyal medya üzerinden toplanan grup, 4x4 arazi araçları ile Türkiye'nin tüm illerinden gelip, 'Land Rover Adventure Türkiye 2014 Turu' için Ankara'nın Gölbaşı İlçesi Haymana yolunda, Mogan Gölü kenarında bulunan bir bahçede toplandı. Grup, 15 araç ve 80 kişi ile birlikte Gölbaşı'ndan hareket edip Karadeniz üzerinden Azerbaycan, Gürcistan ve İran'ı gezecek.
GÖL-DER'DEN MEYVELİ ZİYARET
Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖL-DER) Başkanı İsa Ömercan ve beraberindeki derneğin yönetim kurulu üyeleri Hulusi Gürpınar, Turan Özkan ve Halis Bozkurt, grubu toplanma noktasında ziyaret edip meyve ikramında bulundular. Başkan Ömercan, "Böyle bir organizasyon için Gölbaşı'nı tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Bu tür Organizasyonlar için ev sahipliği yapmaya her zaman hazırız" dedi.

FOTOĞRAFLI