ÇANAKKALE Belediyespor Bayan Voleybol Takımının oyuncuları, haftanın ilk antrenmanında Sırp oyuncu Vesna Djurisic'e doğum günü sürprizi yaptı.
Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde geçen hafta sonu deplasmanda Sarıyer Belediyespor'u 3-2 yenerek moral bulan Çanakkale Belediyespor, bu hafta sonu Halkbank ile oynanacak maçın hazırlıklarına başladı. Anafartalar Spor Salonunda yapılan antrenmanda Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan ve yönetim kurulu üyeleri de oyuncuları Vesna Djurisic'e doğum günü sürprizi yapmak için hazır bulundu.
Antrenman sonunda Başantrenörü Dragan Nesic ve takım arkadaşları 35 yaşına giren Vesna Djurisic'e pasta ile doğum günü sürprizi yaptı. Başkan İsmet Güneşhan'da Djurisic'e çiçek verdi.
Çanakkale'de mutlu olduğunu ve başarılı olmak için çalıştıklarını belirten Vesna Djurisic, "Bu sürpriz nedeniyle herkese teşekkür ediyorum. Kendimi burada evimde gibi hissediyorum. Bu hafta önemli bir maçımız daha var. Mutlaka üç puan almalıyız. Takım arkadaşlarımla bunun bilincindeyiz" dedi.