DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü'nde terör ve asayişten sorumlu 2 müdür yardımcısı, 2 şube müdür yardımcısı ile 26 polis memurunun görev yerleri değiştirildi.
Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Halis Böğürcü'nün görev başlaması ardından 25 Ocak günü 9 şube müdürünün görev yerlerinin değiştirildi. Dün gece de 3 yıldan bu yana Terörle Mücadale Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf Aşkan, Siber Suçlar, Silah Ruhsat gibi birimlerden sorumlu müdür yardımcılığına getirildi. Aşkan'ın yerine Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu'nda görevli Emniyet Müdür Yardımcısı Akın Karatay atandı. Asayişten sorumlu müdür yardımcısı Ata Akman ise trafikten sorumlu müdür yardımcılığına getirilirken, yerine Güvenlik Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Erkan Demircan atandı.
Personel Şube Müdürlüğü'nden sorumlu emniyet müdür yardımcılığına ise yine polis okulunda öğretim görevlisi İsmail Bayrak'ın getirildi. Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür yardımcıları ile değişik şubelerde görevle 26 polis memurunun görev yerleri de değiştirildi. CA(GG/İD)